Hirdetés

Ennyi volt, leállnak a Gran Turismo Sport szerverei

|

Rövidesen búcsút inthetünk a PlayStation 4-exkluzív versenyjáték online funkcióinak, és egyes tartalmakat sem lehet többé megvásárolni.

Hirdetés

Platformtól függetlenül minden online komponenssel rendelkező játék életében eljön az a pillanat, amikor a közössége már oly kicsire zsugorodott (esetleg azért, mert ugyanazon széria frissebb és modernebb tagjára váltott), hogy a szerverek fenntartása értelmét veszíti. A 2017-ben PlayStation 4-re kiadott Gran Turismo Sport most ért el ebbe a szakaszba.

A játékot fejlesztő Polyphony Digital a Gran Turismo hivatalos oldalán megjelent blogbejegyzésben tájékoztatta a rajongókat arról, hogy meddig élvezhetik még az online funkciókat, és hogy mennyi idejük maradt DLC-ket vásárolni.

Hirdetés

A szervereket 2024. január 31-én kapcsolják le, ezt követően többé nem lesz elérhető a Sport Mode, a Garage Car Liveries, sem pedig az Open Lobby, és értelemszerűen az online multiplayer futamoknak is lőttek. Ennél hamarabb, már december 1-jén megfosztják a játékosokat attól a lehetőségtől, hogy megszerezzék az alapjátékból hiányzó tartalmakat, de aki még előtte bevásárol, az természetesen a későbbiekben is kedvére versenyezhet a DLC-ként árusított járgányokkal.

Nem árt tudni továbbá, hogy a Gran Turismo Sport offline módjai, tehát az egyjátékos kampány, az osztott képernyős multi, az időfutamok és a  World Circuits mód január 31-e után is rendeltetésszerűen fognak működni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)