Hirdetés

Ennyit javult a Grand Theft Auto V töltési sebessége

|

Az előző generációs változatok betöltésére iszonyú sokat kellett várni, de mi a helyzet a GTA V új változataival?

Hirdetés

A Grand Theft Auto V egy kiemelkedően tartalmas játék, egy óriási, bámulatosan részletes játékteret járhatunk be, ennek azonban az az ára, hogy néha másfél percet kell várnunk, mire beléphetünk San Andreas utcáira. A PlayStation 5 és az Xbox Series X|S fejlett SSD-jének egyik nagy előnye, hogy jelentősen rövidül a töltési idő - hogy mennyire, azt most egy összehasonlító videóban láthatjuk.

Míg a mostanában megjelenő játékok jellemzően tényleg 1-2 másodpercig váratnak minket, a GTA V-nél az átlagnál így is hosszabb maradt a játékidő, mivel ha még többet akartak volna faragni, a Rockstarnak valószínűleg újra kellett volna írnia a játék kódjának jelentős részét, ami egy közel 10 éve megjelent címnél nem könnyű feladat.

Hirdetés

Video Game Chronicles videójában láthatjuk, hogy a PlayStation 4-es változatnak 1 perc 33 másodpercre volt szüksége, míg a PlayStation 5-ösnek csak 27 másodpercre. Jelentős csökkenés ez, még ha nem is olyan nagy, amit modernebb játékoknál látunk.

Mi még csak épphogy el tudtuk indítani, de amint lesz véleményünk, elmondjuk nektek, megéri-e a felárat a next-gen változat. Addig esetleg a Grand Theft Auto rangsorunkat tudjuk ajánlani, mint GTA-adagot, vagy azt a cikkünket, amiben a GTA Online sikerét boncolgattuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)