Hirdetés

Enslaved: Odyssey to the West - októberben jön PC-re

|

A Ninja Theory méltatlanul elfeledett játéka három év után PC-re is megjelenik, de a különleges kiadás nem csak a Windows felhasználóknak szól.

Hirdetés

Az Australian Classification Board honlapján megjelent az Enslaved: Premium Edition bejegyzése, amiből nem volt nehéz kitalálni, hogy a Ninja Theory második játéka hamarosan egy újabb esélyt kap a sikerre.

A 2010-ben Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra megjelent Enslaved: Odyssey to the Westből ijesztően kevés fogyott, ami a 82 pontos kritikusi és 8 pontos felhasználói (PS3-on 80 és 7.5 az érték) Metacritic átlag ismeretében különösen szomorú. Miután a folytatás ötletét elvetette, a fejlesztőcsapat a Devil May Cry-on kezdett el dolgozni, most viszont újra előkerült az akció-kalandjáték, és ha már így lesöröpörték a port az aranylemezről, úgy döntöttek, a PC-seknek is jár az élmény. Az Enslaved: Premium Edition feltételezhetően tartalmazza majd az alapjátékot és a Pigsy's Perfect 10 nevű kiegészítőt, és a Namco Bandai ígérete szerint még e hónapban megkapja minden Windows PC és PlayStation 3 felhasználó (de hol marad az Xbox 360-as kiadás?)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)