Hirdetés

Enslaved: Odyssey to the West - töltsd le PC-re!

|

A vártnak megfelelően megjött az Enslaved: Odyssey to the West, a második olyan Ninja Theory játék, amely PC-n is tiszteletét teszi. Kihagyhatatlan.

Hirdetés

A 2010-ben PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelent Enslaved: Odyssey to the West alapvetően konzol exkluzívnak indult, de ahogyan a Double Fine a Brütal Legenddel, úgy a Ninja Theory az Enslavedel is azt szeretné, ha a játék a PC-s játékosok körében is sikert arathatna.

A méltatlanul elfeledett Enslaved: Odyssey to the West folytatást már nagy valószínűséggel nem kap, mivel rendkívül kevés fogyott belőle, de hátha ez lesz az a lökés, amivel előteremtik a fejlesztéshez szükséges összeget, vagy látva a PC-s tábor lelkesedését, mégis úgy döntenek, hogy jöhet a második rész. A Ninja Theory alkotásának bővített kiadása már elérhető a Steamen és az amerikai PlayStation Store-on, 19,99 euróért (Xbox 360-ra valószínűleg nem is jön.)

A Premium Edition az alapjáték mellett tartalmazza a Pigsy's Perfect 10 nevű kiegészítőt és néhány vadonatúj skint (Ninja Monkey, Classic Monkey, Sexy Trip) is. Ne hagyjátok ki, tényleg jó játék, már csak abban reménykedünk, hogy a PC-s portot sem rontották el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)