Hirdetés

Enyhén pay-to-win lett a Marvel's Avengers, meg is jött a népharag

|

A fejlesztőknek a valódi pénzért kínált boostokkal ismét sikerült magukra haragítaniuk a rajongókat.

Hirdetés

Nem kezdődött túl fényesen a tavaly debütált Marvel's Avengers útja, ami sok sebből vérzett a megjelenése idején, de azért az azóta eltelt idő során sikerült javítani a helyzeten, és mára sokkal jobb élményben lehet részünk.

A War for Wakanda kiegészítés körül például kifejezetten nagy volt az érdeklődés, de időközben sajnos született egy újabb szerencsétlen döntés.

Hirdetés

Nem tudni, miért, de a fejlesztők a jelek szerint jó ötletnek látták azt, hogy valódi pénzért megvásárolható XP boosterekkel bővítsék játékukat. Így is lett, megérkeztek a játék boltjába a consumable néven emlegetett újdonságok, amelyeket felhasználva gyorsabban szerezhetünk tapasztalati pontokat vagy erőforrásokat. Leegyszerűsítve tehát felgyorsíthatjuk a játékbeli haladásunkat, ha hajlandóak vagyunk némi valódi pénzt feláldozni.

A rajongók gyorsan reagáltak is a változásokra, és a Redditen fejezték ki nemtetszésüket. Valaki például már nem kívánja tovább támogatni a játékot a frissítés után, és olyan is akadt, aki szerint értesíteni kéne a Disney-t a Crystal Dynamics és a Square Enix húzásáról. Egy felhasználó pedig emlékeztetett minket arra, hogy nem sikerült betartani egy korábbi ígéretet.

Nyilván nem új keletűek az ilyesféle boosterek (gondoljunk csak az Assassin's Creed szériára), de lehet, hogy nem volt túl okos dolog a Marvel's Avengers fejlesztőinek részéről a bevezetésük.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)