Hirdetés

Enyhülős jó reggelt! 2012.06.26.

|

Végre érkezett egy kis hűvösebb levegő, de aki hétvégére kánikulás programot szervezett, annak sem kell keseregni, mert lesz benne része.

Hirdetés

Esővel, széllel, miegymással végre megérkezett ide délre is a hűvösebb légtömeg, némi enyhülést hozva az elmúlt napok 30 fokos lakáshőmérsékletéhez. Túláradó szeretettel köszöntjük a Jánosokat és a Pálokat, valamint mindazokat, akik ma ünneplik a születésnapjukat.

A vonat étkezőkocsijában az egyik utas alaposan beitalozott és nem talál vissza a fülkéjébe, ahol a cuccait hagyta. A kalauz azonban a segítségére siet:
– Kérem, mondja meg a fülkéje számát!
– Hukk... nem tudom...
– Nem emlékszik semmire, amiről felismerné a fülkét?
– Dehogynem! – ragyog fel az ittas utas arca. – Az ablak előtt szép hegyek voltak, előtte egy hatalmas rét és tehenek legeltek rajta.
 

Egy öreg földművesnek elveszik a kutyája. A felesége megkérdi tőle:
- Miért nem adsz fel egy hirdetést az újságban?
Az öreg így is tesz, de két hét múlva a kutya még mindig nem kerül elő.
- Mit írtál a hirdetésben? - kérdi a felesége.
- Bodri, lábhoz! - feleli az öreg.

Valamelyik nap bevásárolni voltam. Amikor már éppen indulni akartam haza, egy nő kopogtatott az autóm ablakán, és így szólt:
- Bocsánat, de azt hiszem, lapos a kereke!
- A csudába – mondtam. – Teljesen leeresztett?
- Nem – felelte a nő. – Csak az alja.

Két amerikai turista Walesben kirándulgat kocsival. Megállnak ebédelni Llanfacwyrnirbwlantyslioggich-ban és egyikük azt kéri a pincérlánytól:
- Mielőtt rendelünk, segítene eldönteni a vitánkat? Megtenné, hogy lassan, tagoltan kimondaná a hely nevét, ahol vagyunk?
A lány odahajol, és szótagolva elmondja:
- Bööör-ger-kiiiiing.
 
Két horgász beszélget:
- Tegnap olyan kitűnő horgászhelyet találtam, hogy csak a vödröt kellett belemerítenem a vízbe, és máris tele volt hallal! - dicsekszik az egyik.
- Az semmi! - legyint a másik. - Én olyan helyen voltam, ahol előbb el kellett zavarnom a halakat, hogy vizet meríthessek...
 

Vizsgáztató:
- Önnek inkább a lottóval kellene próbálkoznia.
- ???
- 90 kérdésből éppen ötöt talált el.

A múltkor elindultam egy futóversenyen. Akárhogy igyekeztem, már a táv első felénél eléggé lemaradtam a többiektől. Elég szörnyű érzés, ha az ember már az elején látja, hogy utolsóként fog befutni, hát még ha közben bosszantják is. Az előttem futó fickó hátraszólt:
- Mi van haver? Milyen érzés utolsónak lenni?
- Akarod tudni? - kérdeztem tőle, és kiszálltam a versenyből.
 
Egy férfi figyelmeztető táblát aggat a kertkapura:
„Vigyázat, törpepapagáj!”
Egy járókelő csodálkozva olvassa a feliratot:
- A törpepapagáj nem is veszélyes!
Mire a háztulajdonos a kertből:
- Általában nem. De ez fütyül a kutyáknak.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)