Hirdetés

Az Epic Games megint pereskedik, most egy szivárogtatót rángatnak bíróság elé

|

A vádolt személy természetesen azt állítja, nem ő hibázott.

Hirdetés

Még áprilisban, a Fortnite Season 4 kezdete előtt hatalmas őrület övezte a játékot. Rengetegen próbálták megmagyarázni és kitalálni, hogy vajon mit jelenthetnek az utalások, mit hoz a negyedik szezon, és hova fog becsapódni az a bizonyos meteor.

Hirdetés

Egy azóta már törölt Reddit-posztban viszont valaki több olyan információt osztott meg a hivatalos bejelentések előtt, amelyet csak az Epic Gameshez közel álló forrásból ismerhetett. Megírta, hogy a Dusty Depot kapja a meteort, és Dusty Divot lesz a helyén, illetve a Season 5 Battle Pass tartalmára is tett utalásokat, nem is beszélve a később debütáló szuperhősös témáról.

Az Epic Games információi alapján a szivárogtató személy a Thomas Hannah nevű minőségbiztosítási vállalkozó, aki bizalmas tartalmat osztott meg egy harmadik féllel. Az Epic vádja röviden az, hogy Hannah harmadik fél számára adott ki információt, aminek eredménye a szóban forgó reddites szivárogtató bejegyzés is lett.

Hannah azt elismerte, hogy szerződést szegett azzal, hogy harmadik fél számára osztott meg bizalmas információt a Fortnite-ról. Azzal védekezik viszont, hogy a privát beszélgetés során rengeteg kérdéssel tartották nyomás alatt, a végeredményre, vagyis az információ publikálására és a szivárogtató posztra nem volt hatása, nem ő irányította az eseményeket. Lássuk be, ez a védelem elég gyenge lábakon áll.

Elég furcsa az egész szituáció, a védekezés része pedig főleg, de aki jobban beleásná magát a témába, az végigolvashatja az Epic Games panaszát, illetve Hannah védekezését is. Az anyag kb. 40 oldalnyi angol jogi szöveg, nem könnyű olvasmány.

A pereskedés csak most kezdődött egy áprilisi esemény alapján, így várhatóan eléggé el fog húzódni, hacsak a felek nem tudnak mielőbb megegyezésre jutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)