Hirdetés

Egy 25 órás, fantasztikus játékot ad most ingyen az Epic

|

Izgatottan vártuk, hogy kiderüljön, melyik játékot zsebelhetjük be december 28. és 29. között, és bár kicsit késett, most már elérhető.

Hirdetés

Frissítés: A játék késett egy kicsit, amiről az Epic külön szólt, de megérkezett, és már elérhető. A cikket ennek megfelelően módosítottuk.

Korábban írtuk: Az Epic Games részben azért, hogy a játékosok kedvére tegyen, ugyanakkor saját digitális boltját is népszerűsítendő, ünnepi ajándékosztásba fogott. A tizenkét napon át tartó akció keretében mindennap más játékot adhatunk hozzá ingyen a felhasználói fiókunkhoz.

Hirdetés

Ezúttal azonban hiba csúszott a gépezetbe, rosszalkodtak a manók. Bármi is volt az ok, az Epic dolgozott rajta, egy fél órát, és sikerült megoldást találni, így mostantól egészen holnap 17:00-ig a Shadow Tactics: Blades of the Shogun lehet a tiétek, ami egy fantasztikus, izometrikus nézetű taktikai akciójáték, alaphangon 25 órányi tartalommal. Elérhetitek az Epic Games Store klienséből vagy a hivatalos oldalról.

Mi pedig természetesen holnap is szólunk, nehogy lemaradjatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)