Hirdetés

Elérhetők az Epic újabb ingyen játékai, a jövő hét sem lesz rossz

|

Most három címet szerezhetünk be, ráadásul elindult a tavaszi leárazás is.

Hirdetés

Tegnap már írtunk arról, hogy ahogy megjelent, azonnal ingyenes is lett a Totally Reliable Delivery Service, mely április 8-áig húzható be az Epic Games Store-ban (egyébként az Xbox Game Pass előfizetők is játszhatják Xbox One-on), de gondoltuk, emlékeztetünk titeket még két kiváló játékra, nehogy lemaradjatok róluk.

Hirdetés

Az első a sétaszimulátorok kategóriájának egyik legkiválóbb képviselője, a Gone Home, melyben egy házat bejárva ismerhetünk meg egy érdekes történetet. A második a Hob, egy akció-kalandjáték, ami egy brutális világba kalauzol minket. Ezek mellett továbbra is ingyenes a Drawful 2, avagy a rajzolós partijáték, ami élvezetesebbé teheti az izolációban töltött perceket.

A jövő hétre egyelőre egy játékot jelentettek be: a Sherlock Holmes: Crimes & Punishmentset mely egy kiváló nyomozós kalandjáték, amiben súlya van a döntéseinknek. Nem kizárt, hogy emellé valami más is csatlakozni fog később, de úgyis szólunk, ahogy bármi kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)