Hirdetés

Két Darksiders játékot és egy téli extrémsportos csodát ad most ingyen az Epic Games Store

|

A napi váltásban érkező ingyenes játékok után most ismét visszatérünk a heti rendszerre, ráadásul nem is akármilyen kínálattal indítjuk 2020-at.

Hirdetés

Ahogy azt már bizonyára ti is tudjátok, az elmúlt napokban folyamatosan szóra az Epic Games Store az ingyenes címeket, 2020. január 1-jén viszont ismét egy héten át elérhető lesz az adott kínálat, magyarul január 9-én várható a következő rotáció. 

Hirdetés

Addig is azonban mindenképp érdemes ide kattintani, és annak rendje s módja szerint bezsebelni két remek Darksiders játékot, egészen pontosan a Darksiders Warmastered Editiont és a Darksiders II Deathinitive Editiont, vagyis az első két rész felújított változatát. Itt még messze nincs vége az ajándék játékoknak a 20, illetve 30 eurót érő Darksidersek mellett ugyanis még a Ubisoft téli extrémsportos játékát, a 2016-os Steepet is díjmentesen bezsebelhetitek, ennek egyébként szintén 30 euró lenne az ára. 

Mennyire vagytok megelégedve az Epic Games Store első 2020-as ingyenes hetével? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)