Hirdetés

Az egyik Assassin's Creed játékot is ingyen adja nekünk az Epic Games Store

|

Továbbra sem hagyja az Epic, hogy ingyen játékok nélkül maradjunk, ráadásul ismét a felső polcról válogat.

Hirdetés

Eddig csak azt tudtuk, hogy ezen a héten a Faeria nevezetű taktikai- és kártyajáték hibridet fogjuk teljesen ingyen megkapni az Epic Games Store-tól, most viszont kiderült, hogy ismét két ingyenes cím üti a markunkat. A másik játék pedig nem más lesz, mint az Assassin's Creed Syndicate. 

Hirdetés

A sorozat nagy irányváltása, az Origins előtt az Assassin's Creed Syndicate volt az utolsó klasszikusnak mondható AC-rész, szóval ha az eredeti vonalat kedveltétek a szériában, akkor bizony ez a ti játékotok lesz. A viktoriánus korszak Londonjában játszódó kaland során egy ikerpár két tagját, Jacob és Evie Frye-t irányíthatjuk. A játékot az a Ubisoft Quebec fejlesztette, akinek később az Assassin's Creed Odyssey-t is köszönhettük, illetve ugyancsak ez a gárda dolgozik az elvileg még idén megjelenő Gods & Monstersen is. 

Mindkét ingyenes játék, tehát a Faeria és az Assassin's Creed Syndicate is csütörtökön, azaz február 20-án, hazai idő szerint délután 5 órakor válik elérhetővé. Ti le fogtok csapni rájuk? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)