Hirdetés

Epic Games Store - ezúttal két kiváló platformert kapunk ingyen

|

Két indie nagyágyút ad ajándékba az Epic Games digitális áruháza, érdemes lecsapni rájuk.

Hirdetés

Az Epic Games Store úgy szórja a játékokat, mintha csak mindenkinek születésnapja lenne. Legutóbb a Fez-t zsákolhatták be azok, akik félretették az előítéleteiket az áruházzal kapcsolatban és/vagy aktív felhasználók, most pedig két zseniális platformert kapunk ingyen, sőt már az is kiderült, hogy azt követően milyen ajándékok érkeznek. 

Hirdetés

Ezúttal két kritikailag is elismert indie gyöngyszemet tölthettek le szabadon: az egyik a Limbo szellemi örököse, a sajátos atmoszférájú Inside, amellyel a Playdead továbbfejlesztette az egyedi stílusú puzzle-platformer formuláját és egy kisfiút irányítva fedezhetjük fel benne egy nyomasztó világban, hogy pontosan mi történt. A másik pedig egy kevésbé hátborzongató cím, a tavalyi év egyik kiválósága, a gyönyörű Celeste, amelyben egy Madeline nevezetű lány küzdelme nyűgözött le mindenkit a legyőzhetetlennek tűnő hegy oldalán. 

Érdemes mielőbb lecsapni az Inside-ra és a Celeste-re az Epic Games Store-on, ugyanis szeptember 5-től már két újabb játék váltja őket, a The Binding of Isaac fejlesztői által készített The End is Nigh és a víz alatti kalandokat ígérő Abzu, amiket szintén nem ajánlott kihagyni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)