Hirdetés

Epic Games Store - még több játéknál lehet a felhőbe menteni

|

Egyúttal átdolgozták a termékadatlapokat is.

Hirdetés

Sokáig nem lesz még minden funkció az Epic Games Store-ban, ami Steamen már elérhető, de folyamatosan lehet követni, hol tart a fejlesztés, mi várható a közeljövőben, és mi az, amihez több idő fog még kelleni.

Hirdetés

A napokban kiterjesztették azon játékok listáját, amelyeknél már lehet felhőben tárolni a mentéseket (a listát itt találjátok). Láthatóan azokat részesítették előnyben, amik ingyen jártak valamikor a felhasználóknak, de idővel minden sorra kerül; nagyrészt a játékok készítőin múlik, milyen ütemben bővül majd a kínálat.

Ezen felül integrálták a rendszert, aminek köszönhetően a Humble Bundle oldalán történő vásárlások során pár kattintással, kód használata nélkül adhatjuk hozzá fiókunkhoz a játékokat, továbbá felturbózták a játékok adatlapjait, hogy előtérbe kerüljenek a fontos infók, illetve több kép, videó jelenhessen meg.

A közeljövőben számíthatunk játéklistánk átalakítására, jobb keresésre és szűrésre, illetve arra, hogy a kliens mérni, valamint jól láthatóan mutatni fogja a játékokban töltött időt.

Mit szeretnétek még, hogy nagyon gyorsan bekerüljön?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)