Hirdetés

Ezeket kell tudnotok az Epic Games Store jövő heti ingyen játékairól

|

Csütörtökön új ingyenes játékok várnak bennünket az Epic Games Store-ban, most róluk lesz szó annak érdekében, hogy tisztában legyetek vele, megérik-e számotokra a letöltést.

Hirdetés

Épp a Watch Dogs és a The Stanley Parable zsákolható be ingyenesen az Epic Games Store kínálatából, napokon belül azonban jön a váltás, egészen pontosan csütörtökön 17 órakor válik elérhetővé az új duó, vagyis a Figment és a Tormentor x Punishment kettőse. Erről a két játékról mesélünk most nektek. 

Hirdetés

A 2017 nyarán megjelent Figment egy végtelenül megkapó izometrikus nézetű mix, amiben akció-kaland és puzzle elemek vegyülnek kellemes összhangban. Dusty és Piper lesz a két főszereplőnk, akik valaki elméjét barangolják be, kalandjuk során pedig különféle félelmekkel kerülnek összetűzésbe. Nem mellékesen a zenéje is remek, sőt a rejtvények egy része épp a muzsikához kapcsolódik. 

Az ugyancsak 2017-es Tormentor x Punishmentben egy zakkant hölgyet irányíthatunk, akinek nem csak a kezét kéne alaposan megmosni (ami jelenleg különösen javallott mindenkinek, hanem a mocskos száját is alaposan kiöblíthetné szappanos vízzel. Laza egysorosai legalább olyan sebességgel röpködnek, mint a képernyőt beborító temérdek lövedék és a folyamatos vérpermet. A játék gyakorlatilag egy twin-stick shooter, amelyben bárkit megölhet egyetlen lövés, tehát minket, vagy akár a bossokat is. 

Persze a Figment és a Tormentor x Punishment érkezéséig bőven van még időtök letölteni a jelenlegi játékokat is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)