Hirdetés

12 napon át 12 játékot ad ingyen az Epic Games Store, és most is jött még egy

|

Kiderült, miért titkolóztak tegnap az Epicnél, és ahogy arra számíthattunk, nagy dobással készülnek. Addig meg még egy játékot behúzhatunk a The Escapists mellett.

Hirdetés

Épp egy hete ünnepelte első születésnapját az Epic Games Store, ami az elmúlt tizenkét hónapban életünk részévé vált. Először féltünk tőle, néha utáltuk, máskor szerettük (persze vannak, akiknél nem enyhült az utálat, de tegyük ezt most félre). Azért az ingyen játékok megkönnyítették a jégszív olvadását, és nem tudni még, mikor fog leállni az Epic az ajándékosztogatással, szóval emiatt kár is lenne neheztelni rájuk.

Hirdetés

A The Game Awards alkalmából, a The Wolf Among Us 2 bejelentésének örömére ingyenessé tették a The Wolf Among Us teljes első évadát, így december 19-éig ezt is hozzáadhatjuk fiókunkhoz a hivatalos oldalról vagy az Epic Games Store klienséből.

Bejelentették azt is, hogy jövő hét csütörtökön kezdődik a 12 Days of Free Games promóció, ami napi egy ingyen játékot jelent december 19. és december 31. között. Érdemes lesz két szelet bejgli között kattintani hármat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)