Hirdetés

Az Epic Games Store következő ingyenes játékát tényleg érdemes lesz letölteni

|

Most még az egyedi hangulatú The Bridge-dzsel szórakoztathatjuk magunkat, de jövő héten valami nagy válik ingyenessé.

Hirdetés

Bizonyára már reggel is úgy keltetek fel, hogy tudtátok, ma délután változik az Epic Games Store által ingyen kínált játék, de mi a biztonság kedvéért szólunk, hátha elvonta más a figyelmeteket napközben. Ma egy szürreális logikai játék vált elérhetővé, amit egy hétig lehet bezsákolni, de természetesen örökre megmarad.

Hirdetés

A The Bridge egy trükkös indie játék, amiben a gravitáció irányának megváltoztatásával alakíthatjuk át a pályát, hogy megoldjuk a 48 kreatív fejtörőt. Eleinte lehet, hogy nem lesz minden egyértelmű, de ha ráhangoljátok az agyatokat, hamar végezhettek vele. Ha érdekel titeket, itt találjátok meg.

Január 30-án jön a következő váltás, akkor a Farming Simulator 19 válik ingyenessé, ami egyrészt szórakoztató, másrészt akkor is érdemes kipróbálni, ha eddig csak húzgáltátok a szemöldökötöket, mikor szóba került. Lehet, hogy nem fog tetszeni, de legalább talán jobban megértitek, miért szerethetik mások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)