Hirdetés

Megjött az Epic Games Store újabb ingyenes játéka

|

Egy különlegességet tölthetünk le a héten az Epic Games Store-ból, de a jövő heti ajándékoknak is örülhetünk.

Hirdetés

Aki az elmúlt egy hétben nem vette a fáradságot arra, hogy néhány kattintással megszerezze magának az Assassin's Creed Syndicate PC-s változatát ingyen, az most már csak búslakodhat. A játék persze elérhető marad mindenféle platformokon és boltokban, illetve sokszor van olyan learázás, amelynek keretében egészen baráti árat kérnek érte.

Hirdetés

Mától március 5-éig, azaz jövő csütörtökig (17:00-ig egyébként, ha ezzel is számolni akartok) az InnerSpace-t lehet hozzáadni Epic Games Store-os fiókotokhoz. A PolyKnight Games játéka kikapcsol, miközben hangulatos helyszíneken szárnyalunk, gyönyörködünk a látványban, és nem kell félnünk a kihívásoktól. Rá kell hangolódni, de akit ellazítanak az ilyen játékok, egy próbát tegyen vele.

A jövő héten a GoNNER és az Offworld Trading Company fogják váltani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)