Hirdetés

Ingyenes a Watch Dogs és a The Stanley Parable, jövő héten is két játékot ad az Epic

|

Egy hetetek van bezsákolni a Ubisoft nyitott világú akciójátékát, valamint a közkedvelt indie gyöngyszemet.

Hirdetés

Elérkezett a váltás ideje, kipörgött az Epic Games Store ingyenes játékai közül az Anodyne 2: Return to Dust, az A Short Hike és a Mutazione is, hogy hogy átadják helyüket a rotációban őket követő párosnak. Most egy AAA kategóriás franchise nyitó darabját adja ajándékba az Epic egy számtalanszor díjazott indie gyöngyszemmel egyetemben.

Hirdetés

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a Watch Dogs széria első részét, amelyben egy személyes okokból hadi ösvényre lépett hacker, bizonyos Aiden Pearce bőrébe bújva kell törvényen kívüli igazságszolgáltatóként móresre tanítanunk pár gazfickót. A Chicagót behálózó rendszereknek köszönhetően a javunkra fordíthatjuk, hogy hősünk mobiljával távvezérelheti példának okáért a közlekedési lámpákat, felrobbanthatja a gázvezetéket és lekapcsolhatja az elektromos hálózatot.

A gondolatébresztőnek szánt The Stanley Parable pedig az interaktív dráma és az ún. sétaszimulátorok jellemzőit ötvözi magában.

Mindkét említett játékot jövő csütörtök 17 óráig adhatjátok hozzá könyvtáratokhoz, a Figment és a Tormentor x Punishment kettőse fogja váltani őket. Természetesen időben szólunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)