Hirdetés

Ez lesz az Epic Games Store jövő heti ingyenes játéka

|

A For The King mesés hangulatú királyságában egy igazi hőstörténet főszereplői lehetünk, ahogy megpróbáljuk megszabadítani a világot a gonosztól.

Hirdetés

Jelenleg is két játék áll teljesen ingyen rendelkezésetekre az Epic Games Store eheti kínálatában, köztük a Just Cause 4 is, mely ugyan nem a széria csúcspontja, de most azért érdemes neki adni egy próbát. Jövő hét csütörtökön a For The King váltja majd a jelenlegi felhozatalt, amit leginkább azon játékosok figyelmébe ajánlunk, akik szeretnek barátaikkal vállt vállnak vetve harcolni. 

Hirdetés

Az IronOak Games játéka 2018-ban jelent meg és a játékosok körében kifejezetten elismerő fogadtatásra talált, ezt mutatják a Steam felhasználói visszajelzések is, melyek összességében "nagyon pozitív"-nak ítélték meg a játékmenetet. 

A történet szerint királyunkat rejtélyes körülmények között meggyilkolják, ami után a teljes birodalom elkezd a káosz felé sodródni. Ekkor az özvegy királyné felhívást intéz a lakosokhoz, hogy álljanak ellen a gonosz erőknek melyek az ország határait fenyegetik. Itt jövünk mi a képbe, amikor is az átlagos emberekből összeállított kompániánkkal nekivágunk a veszélyeknek, hogy megvédjük világunkat a pusztulástól.

A koncepció már csak azért is érdekes, mivel valóban hétköznapi foglalkozást űző személyekből toborozzuk a csapatunkat, tehát kovácsokkal, szabókkal, földművesekkel és hasonló átlagemberekkel kell boldoguljunk a veszélyekkel teli világban. Már csak azért is érdemes lehet ránézni a játékra, mert támogatja a co-op módot, és mind tudjuk, hogy a felfedezés egy pajtival mindig izgalmasabb. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)