Hirdetés

Ezt érdemes tudni az Epic Games Store jövő heti ingyen játékairól

|

A jövőheti felhozatal ugyan nem tartalmaz átütő bombasikereket, de akik szeretik az érdekes koncepciójú indie játékokat, azoknak érdemes lehet rájuk nézni.

Hirdetés

Szert tehetünk a A Short Hike című kalandra is, ami leginkább a sétaszimulátorok műfajába sorolható, kiegészítve egy kis röpködéssel, hiszen főszereplőnk egy madár. Feladatunk, hogy eljussunk a Hawk Peak hegycsúcsra, útközben pedig más túrázókkal futhatunk össze, rejtett kincseket találhatunk meg, és engedhetjük, hogy a hangulat magával ragadjon. Akik kicsit szeretnének kilépni  a mindennapok nyüzsgéséből és egy igazán megnyugtató utazás szemtanúi lenni, azoknak ez a játék érdekes lehet.

A sort a Anodyne 2: Return To Dust zárja, ami talán a legfurcsább cím a három közül. Alapvetően egy 3D platformerről beszélünk, melyben meglehetősen szürreális, leginkább álomszerűnek mondható helyszíneken kell átnavigálnunk, viszont néhol 2D-s dungeonökbe ereszkedve tisztíthatjuk meg a világot a Nano Dusttól. Ehhez az utunkba kerülő karakterek testében kell rendet tegyünk, így összezsugorodva vehetjük fel a harcot a szervezetükben tomboló veszélyes anyaggal. 

Természetesen mindhármat teljesen ingyenesen szerezhetitek meg március 12-től, amikor is a jelenlegi játékok kifutnak és a fent említettek veszik át a helyüket.

Nektek felkeltette az érdeklődéseteket valamelyik?

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)