Hirdetés

Epic Mickey hivatalos bejelentés és képek

|

Warren Spector fél évtizede hallgatás után új játékkal tér vissza, de nem egészen úgy, ahogy vártuk volna.

Hirdetés

A Deus Ex szülőatyjaként is ismert dizájner az Ion Storm 2004-es feloszlatása után saját stúdiót hozott létre Junction Point Studios néven, amit később a Disney vásárolt fel.



Már ezt követően felröppentek olyan pletykák, hogy Spector rajzfilmes játékot készít, de az igazatt megvallva senki sem akarta elhinni. A pletykák mégis igaznak bizonyultak, hiszen az Epic Mickey a Disney kabalafigurájának sötét hangulatú, steam-punk kalandjait ígérték a szép lassan felbukkanó koncepciórajzok.
Nos az első ingame felvételekben ennek nem nagyon látni nyomát, inkább Psychonauts utánzatnak tűnik, amiből még akár valami jó is kisülhet, de én nem ezt vártam.



A Wii-exkluzív Epic Mickey platformjáték lesz, mégpedig a kalandosabb fajtából, amit egy csipetnyi szerepjátékos fűszerrel bolondítanak meg. A játék helyszínéül a varázsló, Yen Sid által teremtett mesevilág szolgál, ahol a Disne elfeledett, vagy visszavonult figurái találtak otthonra. Az első lakó Oswald the Lucky Rabbit, aki előkészíti a többiek számára a terepet. Mickey a stúdió sztárja egy napon rábukkan Yen Sid térképére, s akaratlanul, de felborítja a Rajzfilmpusztaságnak nevezett birodalom rendjét. Tette következményeként maga is ebbe a furcsa világba kerül, ahol bizony sokan nézik rossz szemmel sikeres karrierjét.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)