Hirdetés

Epic Mickey - játékmenet videók. Warren Spector nem okozhat csalódást.

|

Warren Spector témaválasztása elsőre meglepőnek tűnik, de Miki egér ezúttal nem a legifjabbakat szeretné megszólítani.

Hirdetés

Akció-kaland játék Wii-re, Miki egér főszereplésével, a Disney gondozásában? Aranyos kis játék a nagyinak és az unokáknak, de komoly gamer csak röhög rajta - már látom előre a kommenteket... Ha azonban azt is hozzáteszem, hogy Warren Spector (t.i. a Deus Ex atyja) legújabb agyszüleményéről van szó, akkor mindjárt más a helyzet, és kevesebb lesz a fitymáló megjegyzés.

A játékinfó összeállításakor tűnt fel, hogy az Epic Mickey esetében nem a nagy játéktervező kedves kis gyerekjátékáról van szó, hanem egy nagyszabású (mintegy 300 ember dolgozik rajta), felnőtteknek szánt akció-kalandról, amelyben igen komolynak ígért fejtörőkkel, nagyon ötletes sztorival, és hamisítatlan Warren Spector-i világgal találkozhatunk. Az alábbi két videóban hosszú ízelítőket láthatunk a játékmenetről, és meghallgathatjuk egy kedves animátor hölgy kommentárját.

A véglegeshez közelinek tűnő játék képi világa eltávolodott ugyan az első koncepciórajzok sötét, borongós steampunk hangulatától, ám a korábbi félelmekkel ellentétben mégsem lett „rémisztően gyerekbarát" az összkép. Értékeljétek magatok. További részletek a játékinfóban. Nekem eddig tetszik, bár a fejtörők, és a szerepjáték elemek komolyságára azért kíváncsi lennék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)