Hirdetés

Epic Mickey - többféle befejezése lesz

|

Adam Creighton producertől megtudhattuk, hogy az Epic Mickey többféleképpen is végződhet attól függően, hogy miket cselekszünk.

Hirdetés

 

“Ahogy haladunk a Disney Epic Mickey-ben, amiket teszünk befolyásolják mind a játékost, mind a játék világát, és megváltoztatják a játék befejezését." - mondta Creighton.

A tetteink alatt azt kell érteni, hogy melyik és hány Guardiant vonzunk, melyik küldetéseket fejezzük be és melyeket nem, illetve hogyan csináljuk meg azokat. Néhány tettünk azt is meghatározza, hogy kivel találkozhatunk a világ egy bizonyos pontján, ő hogy áll hozzánk, illetve hogy egyáltalán felvehetünk-e nála küldetést. Pontosan nem mondták meg, hány befejezést találunk az Epic Mickey-ben, de a "rengeteg" egy korrekt számot jelölhet. A játék november 25-én érkezik Európába, kizárólag Nintendo Wii-re.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)