Hirdetés

[Update] EPIC - next-gen Unreal Engine 3 bemutató a GDC-n és megnövelt UDK licencdíj küszöb

|

Érdekes módon az EPIC új motorját nem Unreal Engine 4 néven emlegetik - legalábbis egyelőre...

Hirdetés

AZ EPIC bejelentette, hogy "kiválasztott partnereknek, licenctulajdonosoknak, lehetséges felhasználóknak és a médiának" zárt ajtók mögött bemutatják majd az új motort, amely a "Next-Gen" Unreal Engine 3 lesz.

"Ez a technológiai bemutató egyszerűen lélegzetelállító - arra emlékeztet engem, amikor először mutattuk meg a világnak az Unreal Engine 3-at és az emberek el voltak képedve." - nyilatkozta az EPIC elnöke, Mike Capps - "Olyan érzés, mintha először látnánk az Unreal Engine-t".

Az EPIC részéről többen is jelen lesznek a GDC-n, így minden bizonnyal várhatóak bejelentések az új engine demóján kívül is.  

UPDATE: egy második bejelentésből kiderült, hogy az EPIC megnövelte az UDK-val fejlesztett játékok bevételi küszöbét, amely összegtől kezdve licencdíjat kell fizetni. Eddig az első 5000 dollár bevételig nem kellett részesedést fizetni az EPIC-bek, ez a küszöb most 50000 dollárra nőtt - tehát ha valaki készít egy értékesített játékot UDK-val, akkor 50000 dollár bevételig nem kell licencdíjakat fizetnie az EPICnek - nem rossz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)