Hirdetés

Epizódokban jön az Alone in the Dark

|

Az Atari igen érdekes bejelentést tett. Nemrég hallhattunk róla, hogy az Alone in the Dark ismét előkerült, és hamarosan egy új videójáték kerül majd a boltok polcaira. Nos, erről a legújabb Alone in the Darkról derült ki most egy, s más.

Az 1992-ben a játékvilágba került túlélőhorror-kaland legújabb példánya epizódokra osztva jelenik majd meg. Mindezt úgy kell elképzelnünk, hogy az egyenként körülbelül 30-40 perc játékidővel szolgáló részek amolyan TV-sorozat szerűen kerülnek majd elő, egymásba kapcsolódva, összefüggve, előre és hátra utalva; azonban mégis szorosan egymáshoz fűzve. További érdekesség, hogy minden egyes új epizódban, avagy mentett játék betöltésekor egy rövid videóösszefoglalót láthatunk arról, hogy az előzőekben mi történt, mit csináltunk. Nos, várjuk szeretettel!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)