Hirdetés

Érdekes részlet derülhetett ki az EA Vasember játékáról

|

Azt már tudjuk, hogy a Motive gőzerővel dolgozik az új Vasember projekten, de annak részletei még mindig nem kerültek elő, legalábbis mostanáig.

Hirdetés

Most, hogy a Motive sikerrel leszállította a Dead Space remake-et, a csapat ráállhatott a következő melójára. A srácok bizonyították a hozzáértésüket, így az EA rájuk is bízta a Marvel Vasemberének videojátékos adaptálását.

A projekt még nagyon messze van attól, hogy bármit is láthassunk belőle, és még nem sok infót kaptunk annak természetéről, de ezt most megváltozott. Mint általában, ezúttal is egy álláshirdetés lett a legjobb forrás.

Hirdetés

Egy /u/WHENWETOUCH néven működő Reddit felhasználó szúrta ki a hirdetést, ami szerint a Marvel's Iron Manhez egy nyílt világban jártas kollégát keresnek. Ez mondjuk a 2018-as Spider-Man után annyira nem meglepő, de jó látni egy "majdnem" megerősítést. Ami viszont még ennél is érdekesebb, hogy az adott kollégának kell hogy legyen tapasztalata "nem lineáris dialógusok" írásában is. Választható dialógus opciókat kapunk majd az Iron Man akciójátékban? Nagyon úgy tűnik!

A végleges válaszokat majd a Motive fogja megadni, de persze csak a akkor, ha a fejlesztők készen állnak rá, mindenesetre egyelőre izgalmasnak tűnik Tony Stark következő kalandja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)