Hirdetés

Érdeklődés Activision módra... LOL???

|

A Gamecloud jelentése szerint az Activision egy egészen új trükkel próbálja ellenőizni, hogy mennyi idősek vagyunk. Nyilván találkoztatok már olyan honlappal, mely megkédezi mennyi idős vagy, ezzel kvázi jogilag védve magát, hogy túl fiatalok ne juthassanak rájuk nem tartozó tartalomhoz. Úgy fest, hogy az igen könnyen átverhető megoldás nem volt elég az Activisionnek. Néhány "M" besorolású (mely 17, vagy annál idősebb korosztálynak szól) játékuk oldalán nem egy sima "Mikor születtél" kérdés kerül elő, hanem egy létező hitelkártya számot is kérnek! Temészetesen semmit nem vonnak le, de ezzel egyértelműen tudod bizonyítani életkorodat - no igen, má, ha van hitelkártyád... Hát nem tudom, részemről max annyit ér el a kiadó, hogy tuti biztosra nem fogom nézni a weboldalait. Activision: Good Job.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)