Hirdetés

Érkezik a Guitar Hero: World Tour PC-re?

|

Tessenek egyelőre pletykaként kezelni a hírt, de valószínűleg érkezik a World Tour PC-re is.

Hirdetés

Igaz ugyan, hogy hivatalos bejelentés nem történt eleddiglen, de tudjuk jól, hogy a kiadók sokszor kamuznak, ködösítenek, vagy csak egyszerűen feledékenyek. Hogy a Guitar Hero: World Tour esetében mi a helyzet, még nem tudjuk, de úgy tűnik készül, sőt már el is készült a PC port. Honnan tudjuk? Mivel pletyka szinten mozog az egész, ezért aztán biztosan nem állítjuk természetesen, de a jövő héten tartandó CeBIT-en, az Intel útiterve szerint lesz egy PC-s Guitar Hero: World Tour bemutató. Ez ugyan nem bejelentés, de ha egyszer már van egy működő verzió, amit be lehet mutatni, akkor csak kiadják már. legalábbis reméljük, ugye. Üzletileg biztosan van benne potenciál, főleg ha úgy alkotják meg a hangszereket, hogy azok nehogy véletlenül kompatibilisek legyenek a konzolos kütyükkel. Márpedig miért is lennének? Pénz beszél, mi pedig max gitározhatunk.

 

guitar_hero_world_tour-may2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)