Hirdetés

Érkezik a One Punch Man: World, az anime inspirálta akciójáték

|

Aki hiányolja az életéből a shonen történelem legkopaszabb szuperhősét, annak van egy nagyon jó hírünk.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy shonen paródiának indult, a One Punch Man hatalmas sikereket ért el a világ minden táján. A manga- és animerajongók imádják Saitamát és haverjait, így nem csoda, hogy a Crunchyroll Games és a Perfect World most ennek a franchise-nak szentel egy új projektet. Ugyan nem egy direkt adaptációról van szó, a One Punch Man: World fel fogja eleveníteni az anime első szezonjának legszebb pillanatait.

A nosztalgiázás mellett persze lesz rengeteg más dolgunk is, ahogy csatlakozunk a Hero Association csapatához, és annak főhadiszállásán összeállunk más játékosokkal, hogy együtt mehessünk megoldani különböző küldetéseket.

Hirdetés

A One Punch Man: World egy online móka lesz, amiben bejárhatunk majd egy nagy, nyílt várost, begyűjthetjük kedvenc anime és manga karaktereinket, és új kalandokban vehetünk részt velük.

A játék PC-re és mobilokra érkezik, így feltételezhetően egy F2P címről van szó. A látvánnyal mondjuk ezek ellenére sem lesz gond.

Akit érdekel a játék az már előregisztrálhat a hivatalos oldalon keresztül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)