Hirdetés

Érkezik egy cuki RPG, amiben a foci jövőjét kell megmentenünk

|

A Soccer Storyban aranyos karakterek, egy cuki új világ, és a labdarúgás rengeteg különböző formája vár ránk.

Hirdetés

A PanicBarn és a No More Robots közreműködésében készül a Soccer Story című RPG, aminek már a címéből is sejthetitek, hogy miről fog szólni. Ugyanakkor mielőtt bárki azt hinné, hogy egy FIFA sztorimódról van szó, azt gyorsan megnyugtatjuk: ez annál sokkal aranyosabb és talán eredetibb is.

A sztori szerint egy borzalmas katasztrófa rázta meg a foci világát, de jött egy varázslatos labda, ami minket választott megmentőként. Hatalmunkban áll majd megmenteni a sportot és visszaállítani az egyensúlyt a foci univerzumában. 

A játékmenet nagyrészt ügyességi feladatokra, különleges labdajátékokra, és persze a foci szabályira támaszkodik majd.

Hirdetés

A világmegváltás felé vezető út gólokkal van kikövezve, de a különböző játéktípusok rengeteg különböző élményt ígérnek, ebből láthattok most ízelítőt:

A labdázás mellett egyébként egy kőkemény RPG-ről van szó, így lesznek érdekes karakterek, rengeteg párbeszéd, és körökre osztott harcok is. Az ötlet mindenképpen érdekes, mi is kipróbálhatunk az idei év végén.

A Soccer Story egyébként elérhető lesz PC-n, Switchen, Stadián, és PlayStation és Xbox konzolokon is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)