Hirdetés

Érkezik a Toshiba HD DVD felvevő

|

A HD DVD formátum valóban egyre inkább a rivális Blu-ray előtt jár: júliusban már felvevő egységgel gazdagodik a paletta. A Toshiba bejelentette, hogy hamarosan már felvételi lehetőséggel bővített HD DVD lejátszókat is forgalomba kíván hozni. Az RD-A1 típusú készülék gyakorlatilag megegyezik a jelenleg piacon lévő DVD rekorderekkel azzal a különbséggel, hogy ez már HD minőségben képes anyagot rögzíteni. Mivel ez jóval nagyobb tárterületet igényel, így a gépbe épített merevlemezek összkapacitása egy terabájt (1024 gigabájt). Ez a mennyiség 130 órányi tévéműsor HD minőségben történő rögzítésére elegendő. Tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)