Hirdetés

Érkeznek a Gainward GTS 250-ek!

|

A Gainward bemutatta a CeBIT-en az egyedi tervezésű GTS 250-esét, ami a hírek szerint három kiszerelében lesz kapható

Hirdetés

Az "új" GTS a referencia ajánlástól jelentősen eltérő nyomtatott áramkörre épül, ezzel megoldották, hogy egy dupla slotos borda is ráférjen, így halkabb és jelentősen hűvösebb is lehet. A borda tetejére egy rács is került, ez jóformán a gyártó védjegyévé vállt.

 

 

 

A boltokba három variáció fog kerülni, ezek csupán a memória mennyiségében térnek el, 512, 1024 és 2048 megával rendelkeznek majd, bár utóbbi a tevek szerint csak limitált számban áll majd rendelkezésre. A központi magok az erősebb hűtésnek köszönhetően kicsivel a referencia órajel fölött üzemelnek, egészen pontosan 745MHz-re állítják, a memória viszont maradt a megszokott 2200MHz-en. Apró figyelmesség, hogy a 2 gigás válltozat 0.8 ns-os lapkákat kap, és mindegyikhez jár az ExpertTool, amivel a mag hőmérséklete és a ventilátor sebessége is figyelemmel követhető. A kártya többi adata tejesen megfelel az nVidia előírásának, így támogatják a CUDA-t, a PhysX-et, a PureVideo-t, a DX10-et, és az OpenGL-t is, valamit akár három utas SLI-be is köthetőek.

A Gainward kártyákat hazánkban a Mercury Impex forgalmazza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)