Hirdetés

Erőművek az OCZ-től!

|

Az OCZ elkészítette új, magas teljesítményű EliteXStream névre hallgató tápegységét, amit kifejezetten játékosoknak ajánl.

Hirdetés

A PC Power & Cooling nevű céggel együttműködve hozták össze ezt a kiváló minőségű tápot, ami ráadásul külső dizájnra sem utolsó. Az EliteXStream a csúcsmodell az OCZ játékosoknak szánt tápjai közül. Két változat közül választhat a vásárló, egy 800W illetve egy 1000W teljesítményűt tartalmaz a repertoár. Mindkét változat hűtéséről egy darab 12cm-es ventilátor gondoskodik. A szerkezet, a legtöbb táppal ellentétben egyetlen 12V-os ágat használ, így növelve a hatásfokot, ami akár 86 %-os is lehet, ilyen teljesítmény mellett ez igen kiemelkedő.

 

ocz.jpg

 

Ez a szinte hihetetlen teljesítmény, a több GPU-s és multiprocesszoros rendszerek, használata esetén jöhet jól. Az EXS tápok ATX kompatibilisek, és egytől egyig jól összerakott darabok, amit a gyártó a biztonság kedvéért 5 év garanciával jelez is számunkra. Úgy vélem ez a modell egy meghatározó darabja lesz egy ideig a versenynek és egy mércét állít fel mind magának az OCZ márkának, mind pedig a piacnak. Az eredeti cikket és a termék teljes specifikácóját itt olvashatjátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)