Hirdetés

Erősebb a PlayStation 3 Európában

|

25 százalékkal több Sony konzol fogyott az első négy hónapban, mint Xbox 360

Hirdetés

És mindezt a Nintendo közbenjárásával, annak friss pénzügyi jelentésének adataiból tudjuk most meg.

A Nintendo persze örülhet, hiszen az ő dominanciája nincs veszélyben Európában, viszont a PS3 vs. X360 meccs eldőlni látszik, előbbi javára. Ahogy a grafikonon is látszik, míg tavaly az első tizenhat héten nagyságrendileg egyformán fogyott a két csúcskonzol, addig 2010 ugyan ezen időszakában a Sony nagyjából 25%-al kerekedett a Microsoft főlé. A vizsgálat állítólag minden európai országot érintett, ugyanakkor az európai játékpiac 90%-át mindössze hét ország, Nagy Britannia, Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Hollandia, és Belgium adja. Szóval nem mi döntöttül el a mérkőzést. Vajon mi az oka a PS3 sikerének? Talán a Blu-ray? Az exkluzív címek, mint az Uncharted 2? Vagy csak mert szebben mutat a TV alatt? Lehet tippelni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)