Hirdetés

Erősen utalgat a Take-Two a Grand Theft Auto VI megjelenési dátumára

|

A kiadó szavai sejtetik, mikor érkezhet a Grand Theft Auto sorozat következő része.

Hirdetés

Közel egy év eltelt már azóta, hogy kiszivárgott néhány videó a Grand Theft Auto VI korai változatából, de a Rockstar még mindig nem jelentett be semmilyen információt a játékkal kapcsolatban, még az sem 100%-ig biztos, hogy ez lesz a neve. A kiadó anyavállalata, a Take-Two egyébként is csak akkor szokott bármit mondani, ha konkrétat tud, és még így is lehetnek változások a tervekben (a megjelenés halasztgatása egyáltalán nem idegen például).

A pénzügyi jelentésekben viszont egyre nyíltabban utalnak arra, mikorra várnak nagy bevételt, és nem kérdés, hogy mely játéktól remélik ezt.

Hirdetés

A legfrissebb jelentésben az szerepel, hogy a 2025 nyarát megelőző időszak különösen erős lehet pénzügyileg, sőt, már a következő, 2024 áprilisában kezdődő és 2025 márciusában befejeződő pénzügyi évtől is nagyon sokat, rekord bevételeket remélnek. Nincs még egy olyan franchise a kiadó birtokában, ami ezt segíthetne elérni, egyértelmű, hogy a Grand Theft Auto VI-ról van szó. Így tehát az is valószínűsíthető, hogy hacsak a Rockstar nem kér még időt, a játék 2024-ben megjelenik, és akár már az idei év végén bejelenthetik.

Addig a Grand Theft Auto V, a GTA Online és a Red Dead Redemption 2 termeli nekik a pénzt szépen a Rockstar oldaláról, a 2K pedig az NBA 2K sorozattal tesz hozzá a sikerhez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)