Hirdetés

Erről maradtál le, ha nem nézted a Capcom előadását

|

Szó esett természetesen a Resident Evil 4 remake-jéről is, de másnak is jutott szerep a Capcom Spotlight során.

Hirdetés

Voltak rosszabb évei a japán kiadónak, de a Monster Hunter World óta különösen nagy lendülettel szállítja a remek játékokat, hol a Resident Evil sorozatot, hol más franchise-okat bővítve. Ahogy a Nacon, a Capcom is a mai napra időzítette nagy bemutatóját, melynek keretében a Resident Evil 4 március végén megjelenő remake-je mellett szó esett még jó néhány érdekességről.

Persze nem mindegyik olyan, ami különösen csábító lehet a nyugati közönség számára, de jobb, ha megnézitek a játékokat, és ti döntitek el, mi az, ami a ti ízlésetekhez illik.

Hirdetés

Szokásunknak megfelelően alább összefoglaltunk mindent, ami történt.

  • A műsor előtt tíz percen keresztül különféle videók mentek, amik a közelmúltban megjelent játékokra hívták fel a figyelmet, majd a show-t a Mega Man Battle Network Legacy Collection nyitotta, ami április 14-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Switchre. Ebben a 10 Battle Network játék kapott helyet, nyilván, valamelyest felújítva, de azért mégsem remake-elve. Digitálisan két részben is megvehető lesz, az egyik csomagban az 1-2-3, a másikban a 4-5-6 számmal ellátott játékok kapnak helyet.
  • A sort a Street Fighter 6 folytatta, ami, mint tudjuk, június 2-án jelenik meg, PC mellett PS4-re, PS5-re és Xbox Series konzolokra. Lesz sztorimód, online közösségi tér, Hikaru Takahashi kommentálja majd japánul a meccseket. Később még több információval szolgálnak majd. A Capcom Pro Tour 2023 során a Street Fighter 6 is szerephez jut, 1 millió dollárért folyik majd a harc.
  • A Capcom 40. évfordulójának ünnepléseként megnyílik a digitális Capcom Town június 12-én, ebből ízelítőt ez az oldal ad. Mindenféle mókás dolgokat fogunk tudni csinálni, amivel emlékezhetünk a cég múltjára.
  • Promózták kicsit a Capcom ID-t, az egységes felhasználói fiókot, amit számos játékban használhatunk.
  • Az Exoprimal megjelenési dátumot kapott, az új trailer szerint július 14-étől csinos fémruhákba öltözve lövöldözhetünk majd dinókra és dinóalapú lényekre, sci-fi környezetben. Hát, nem egy Dino Crisis, de hogy egyébként mennyire élvezetes, azt mindenki kiderítheti a cross-platform nyílt bétateszt során, március 17-19. között, vagy a megjelenés napjától az Xbox Game Pass előfizetőjeként.
  • PC-re és előző generációs konzolokra, valamint Switchre jelenik majd meg a Ghost Trick: Phantom Detective, egy klasszikus játék remastere, amiben saját halálunk okát kell kiderítenünk. Június 30-ától tehetjük ezt meg.
  • Szó esett a Monster Hunter Rise-ról, ami már mindenféle konzolon is elérhető. Jön a Sunbreak kiegészítő is új szörnyekkel, helyszínekkel, miegyébbel, április 28-án.
  • A Resident Evil franchise-nak a végén egészen nagy szegmenst szenteltek: előzetesen láthattuk a következő animációs filmet, a Resident Evil: Death Islandet, ami nyáron jön, és benne lesz Jill is, továbbá emlékeztettek minket a Resident Evil 4 remake-jének közelgő megjelenésére. Aki nem tud várni, már most lecsaphat néhány falusit a Chainsaw demóban, PC-n és konzolokon.
  • Végül pedig emlékeztettek minket arra, hogy a Resident Evil sorozat több része, a Monster Hunter Rise, és más játékok is akciósak mindenfelé.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)