Hirdetés

Erről maradtál le, ha nem nézted a Capcom Showcase-t

|

Nemcsak a legnagyobb kiadók adásai tartogattak meglepetéseket, a Capcom konferenciáján is bőven volt minek örülni.

Hirdetés

Utólag kicsit hálásak is vagyunk a Sony-nak, hogy már május végén megtartották a PlayStation Showcase-t, hiszen az elmúlt napokban csak kapokodtuk a fejünket: még meg sem emésztettük a Summer Game Festen látottakat, máris jött az Xbox Games Showcase, tegnap pedig a Ubisoft Forward adását követően  hajnalban még a Capcom műsorára is sor került.

A kiadó erősen kezdte az idei évet, hiszen a Street Fighter 6 lenyűgöző lett, ahogy a Resident Evil 4 Remake-ről sem nagyon lehetett rosszat hallani. A show középpontjában azonban ezúttal egészen más IP-k álltak.

Hirdetés

Lássuk, miket mutattak be:

  • Az ajtót a Kunitsu-Gami: Path of the Godess rúgta be, amit már az Xbox Showcase-en is megvillantott a kiadó. Ebben a komor akció-kalandban mindenféle félelmetes szörnyeket hányhatunk kardélre. Megjelenési dátum még nincs, de a látványvilág már most felkeltette az érdeklődésünket.
  • Nem teljesen értjük még, milyen játék is lesz a Pragmata, de egy dolog biztos: a fejlesztők rendre elképesztően cuki trailerekkel jelentkeznek. Kár, hogy ezekkel rendszeresen egy újabb csúszást jelentenek be. 
  • Remake-ekben és Remasterekben otthonosan mozog a kiadó, felújítják a Ghost Trick című szellemes-detektíves játékukat is. A hivatalos megjelenés június 30-án esedékes, de a demó már most játszható, a mentéseitek pedig átkerülnek a teljes játékba is.
  • Ha valaki helyszínelés és szellemekkel társalgás helyett inkább a tárgyalóteremben oldana meg bűtnényeket, annak jövő év elejéig kell várnia az Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy-ra, amelyben a sorozat második három számozott részét, vagyis az Ace Attorney 4-6-ot csomagolják össze egy kis ráncfelvarrás után.
  • A szerkesztőségben is rendszeresen felmerül, hogy mindegy, mekkora válságban van a világ, egy Dino Crisis játék minden gondunkat elfeledtetné. Nos, ez egyelőre nem adatok meg, de aki nem bírja tovább dínók nélkül, az július 14-én rárepülhet az Exoprimal hőseire.
  • A PlayStation Showcase-en adott magáról életjelet a Capcom sárkányokat megmászós RPG-jének folytatása, amire a rajongók több mint 10 éve várnak. A Dragon's Dogma 2 igazi egyjátékos kaland lesz rengeteg tartalommal.

A teljes előadást itt tudjátok visszanézni:

Ezzel a nagy sajtókonferenciáknak vége, de a Yakuza játékok szerelmesei még mindenképp figyeljenek oda június 16-án, hajnalban tartják ugyanis az RGG Summitot. Az indie játékok kedvelőinek pedig a június 29-én esedékes Annapurna Interactive sajtókonferencia lesz igazi csemege.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)