Hirdetés

Erről maradtál le, ha nem nézted a PlayStation State of Play bemutatóját

|

Ha inkább aludtál ahelyett, hogy este 11-kor még PlayStation játékok bemutatóját nézted volna, sebaj, segítünk felzárkózni.

Hirdetés

Amikor a Sony bejelenti, hogy a következő State of Play során nem saját, nagy exkluzívjairól lesz szó, hanem indie fejlesztők és partnerek alkotásairól, még bármi lehet: vagy abszolút rétegjátékokat és JRPG-ket látunk perceken keresztül, vagy olyan érdekességeket, mint amik a mai műsorban is feltűntek.

Bár most a Marvel's Spider-Man 2 miatt vagyunk a leginkább izgatottak, amiatt sem kell aggódnunk, hogy a Sony partnerei ne látnának el minket mindenféle jóval. Alább összeszedtük, mennyi mindent mutatott meg a kiadó.

Hirdetés

A linkek szokás szerint trailerekhez vezetnek.

  • Erősen nyitott a műsor: a fantasztikusnak ígérkező Baby Steps előzetesét nézhettünk meg, amiben egy fiatal felnőtt próbál járni és gördeszkázni, de  egész nehezen megy neki. Bennett Foddy új játéka, aki a Getting Over Ittel is megáldotta már a világot - abban ugye egy üstben ülő férfit kellett magasra juttatni egy kalapács segítségével.
  • Ezt követően bejelentették, hogy október 10-én érkezik PlayStation 4-re a Roblox, a Minecrafthoz még túl fiatal játékosok más platformokon már népszerű játszótere.
  • PlayStation VR2-re jön a Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, egy kooperatív szellemvadászos játék, ami őszintén nagyon jónak néz ki. Reméljük, nem csak egy kétórás techdemó lesz, hanem teljes értékű játék végre - elférne néhány, nem bővelkedik ezekben a PSVR2. Október 26-áig kell rá várnunk.
  • Maradva a VR-nál, bejelentették, hogy a Resident Evil 4 remake VR-módja, minek köszönhetően belső nézetből játszhatjuk végig a horrorjátékot, még idén télen megérkezik. Az előző két játékot VR-ban játszani kivételes élmény volt.
  • És akkor már elárulták azt is, hogy a Resi 4 Ada-központú DLC-je, a Separate Ways szeptember 21-én érkezik, a Mercenaries pedig ingyenes frissítést kap.
  • Új előzetest kapott az Avatar: Frontiers of Pandora, ami elárult ezt-azt a történetről, és mutatott jeleneteket a játékmenetből, mind a kalandozásból, mind a harcból. Far Cry lesz Pandorán, de ezzel ki tudunk egyezni. Változatlanul december 7-ére várhatjuk.
  • A Ghostrunner II demója már ma elérhető, a játék pedig nem sokára megjelenik, de addig is érdemes kipróbálni, mennyire jól irányítható kontrollerrel - elődje egy kicsit pont azon hasalt el, hogy néhol hirtelenebb mozdulatokat igényelt.
  • Mindenféle fura animációkkal láttuk mindenféle fura kinézettel a DualSense-et, mígnem megjelent egy vörös, egy kék, és egy ezüst változat - lesznek hozzájuk passzoló konzolfedlapok is a Deep Earth Collection keretében.
  • Hangulatos kooperatív shooter lesz a Helldivers 2 (ezt mondjuk a teljesen mű beszélgetés, amit a "játékosok" folytattak, nem adta át igazán), amiben elődjével szemben nem felülről, hanem hátulról látjuk karaktereinket, így kell gigantikus ízeltlábúakat semmivé tenni. Február 8-án fog megjelenni.
  • Annek ellenére, hogy indie játékokat ígértek, a Marvel's Spider-Man 2 kapcsán megnézhettük, hogyan nőtt duplájára a bejárható terület Queens és Coney Island hozzáadásával, és hogyan válthatunk bármikor Peter és Miles között, ha szabadon mászkálunk New Yorkban. Úgy tűnik, Mysterio is erősíti majd az ellenfelek sorát. Később az is kiderült, hogy a Digital Deluxe öt-öt extra öltözéket tartalmaz mindkét főhősnek.
  • November 9-én jön a Tales of Arise: Beyond the Dawn.
  • A Genshin Impact fejlesztői hozzák október 11-én a Honkai Star Railt PS5-re.
  • Rég nem hallottunk már a 4v4-es habbal festős összecsapásokat kínáló Foamstarsról, ami olyan, mint a Splatoon, de mégis igyekszik egyedi lenni. Meg hát elérhető Switchen kívül másra is. Reméljük, nem jár úgy, mint a Knockout City vagy a Destruction AllStars. A nyílt béta szeptember 29-én kezdődik, a teljes játék 2024 elejére várható.
  • Végül pedig jutott néhány perc a Final Fantasy VII remake Rebirth alcímet viselő második szeletének, ami, hát, fantasztikusan néz ki. Február 29-ére várhatjuk.

A State of Play-t alább nézhetitek vissza teljes egészében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)