Hirdetés

Erről maradtál le, ha nem nézted a PlayStation State of Play március 9-ei adását

|

Bejelentések, új előzetesek már ismert és régóta várt játékokhoz, válogatott izgalmak minden PlayStation-tulajnak.

Hirdetés

Bár voltak pletykák, amik azt sugallták, a Sony elhalasztja a State of Play-t az orosz-ukrán konfliktus miatt, végül ezek nem bizonyultak igaznak, ma este lezajlott a 20 perces, főleg japán fejlesztésű, de nyugati közönségeket célzó játékokra fókuszáló bemutató.

Voltak újdonságok például a Capcomtól, egy látványos előzetest kapott a Ghostwire: Tokyo, és feltűntek más, a közeljövőben megjelenő játékok is.

Hirdetés

Szokás szerint összefoglaltuk röviden, hogy ne kelljen végignéznetek, ha nem fér bele az időtökbe, de a lista végén megtaláljátok a teljes adást.

  • A műsor első bejelentése egy sci-fi lövöldözős játék volt tele dinókkal: az Exoprimal 2023-ban jelenik meg, a Capcom szállítja PlayStation 4-re és PlayStation 5-re
  • Ismét megcsodálhattuk a napokon belül megjelenő Ghostwire: Tokyót.
  • Felbukkant a szintén e hónapban érkező Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, aminek demója már elérhető, mindenki kiderítheti, neki való-e.
  • Az ígéretes Forspokent a héten elhalasztották, októberben fog megjelenni, de láthattunk egy kis harcot belőle, meg egy kis szörfözést.
  • 6v6-os, PS4-re és PS5-re megjelenő multis FPS lesz a Gundam Evolution, ami még azoknak is érdekes lehet, akik a Gundam világát annyira nem ismerik, viszont a trailerben voltak furcsaságok, fapadosnak tűnő megoldások. Meglátjuk.
  • A klasszikus Tini Nindzsa játékok kedvelői imádni fogják a Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collectiont, amiben számos legendás cím megtalálható lesz.
  • Röviden szerephez jutott egy izometrikus nézetű kaijus játék, a GigaBash.
  • Némileg meglepő, de készül a Jojo's Bizarre Adventure: All Star Battle R, a 2013-as játék felújított változata, 50 játszható harcossal, és az ősz elején fog megjelenni.
  • Rég nem láttuk már a hangulatos, oldalnézetes, fekete-fehér, szamurájos játékot, a Trek to Yomit, de most egy új előzetesben csodálkozhattunk rá. Megjelenési dátum még nincs, annyit tudni, hogy tavaszra várható. Kicsit kedvünk támadt Ghost of Tsushimázni miatta egyébként.
  • Egy új kihívásokat kínáló, ingyenes frissítéssel kooperatív mód és survival mód érkezik a Returnalbe, párban remélhetőleg valamivel könnyebb lesz játszani. Talán. Március 22-én jön az Ascension.
  • A Square Enixtől jön egy JRPG, a The DioField Chronicle, még idén.
  • Szintén a Square hozza 2022-ben a Valkyrie Elysiumot, amiben egy kislánnyal kaszabolhatunk sárkányokat, embereket, minenféle szörnyűségeket.

Nem volt tehát Final Fantasy XVI, sem Resident Evil DLC, de lesz még alkalom arra, hogy ezekről többet áruljanak el. Hamarosan újabb State of Play érkezik, még nem tudni, mikor, de mindenképp beszámolunk majd róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)