Hirdetés

Escape From Tarkov - újabb zsoldosok csatlakozhatnak az alfához

|

Újabb játékosok ugorhatnak bele a Battlestate Games hihetetlenül részletgazdag online FPS játékába.

Hirdetés

Egyre szebben és egyre érdekesebben néz ki a Battlestate Games elképesztő részletességű online lövöldéje, az Escape From Tarkov. Az ambíciózus játékot jelenleg egy alfateszt keretében próbálhatja ki néhány szerencsés, a fejlesztőcsapat pedig most bejelentette, hogy hamarosan újabb játékosokat engednek majd be.

Az Extended Alpha egyébként nemcsak a létszám megnöveléséről szól, hanem az új játékosokkal együtt új feature-ök is bemutatkoznak majd, szóval a korábban már bekerült rajongóknak is mindenképpen lesz értelme visszatérni még pár körre. A frissítés keretében bekerül egy teljesen új, erdős raid helyszín, elromolhatnak a fegyvereink (amiket aztán rögtön meg is javíthatunk), ráadásul csoportokba is szerveződhetünk a társainkkal.

Az új feature-ök mellett természetesen optimalizációra is számíthatunk, illetve a fejlesztők szerint a fizika is fejlődött. Nektek hogy tetszik az Escape From Tarkov? Volt lehehőségetek kipróbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)