Hirdetés

Eseménydús eSport konferencia

|

Az idei "International eSports Conference", vagyis Nemzetközi eSport Konferencia már negyedik alkalommal kerül megrendezésre; a rendezvény ma kezdődik Németországban, Kölnben.

Hirdetés

A maga 25 előadásával és megbeszélésével, az idei program lesz a legátfogóbb az eddigiek közül. A rendezvény a sport és az eSport világának képviselőit hozza össze, hogy megvitassák, hogyan is dolgozhatna együtt ez a két terület a jövőben. A helyszín a kölni RheinEnergie Stadium lesz, minden bizonnyal remek választás, hogy összehozzon ennyi embert. Több mint 30 nemzetközi előadó és több mint 200 résztvevő fogja megtárgyalni az idei eSport konferencia főbb témáit: "Sport és eSport", "Gazdasági lehetőségek az eSportban"; vagyis mindent a sportról, életmódról, és ezeknek virtuális megfelelőjükről. A rendezvényen jelen lesznek az Electronic Arts, az Intel és a World Cyber Games képviselői is. A konferenciát Köln polgármestere, Frith Schramma nyitja meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)