Hirdetés

A legnagyobb orosz eSport szervezet most kapott egy 100 millió dolláros befektetést

|

Az USM Holdings úgy ítélte meg, hogy van értelme az eSporttal foglalkozni, hát be is dobtak egy kis tőkét a Virtus.pro kasszájába.

Hirdetés

Oroszország vezető eSport szervezete, a Virtus.pro már többször bizonyított rengeteg játékban. A csatornájuk 7,6 millió feliratkozóval bír, a weboldalukon több mint 1 milliárd látogató volt 2014-ben, és egyébként 2003 óta 50 játékost foglalkoztattak csapataikban.

Az UMS Holdings nem véletlenül bízta rájuk a pénzét. "Az eSport egy nagyon egyedi ágazat, ami egyesíti a sport, a média és az internet közösségét, mint iparágakat. Ez egy nagyon gyorsan növekvő piac, és már most is hatalmas tömegeket érdekel világszerte."

Az UMS Holdings szóvivője szerint a cég nagyon is érdekelt az eSportban, és mivel a Virtus.pro Oroszország legnagyobb szervezete, így egyszerű volt a döntés.

A Virtus.pro egyébként elmondta, hogy a befektetés lehet, hogy meghaladja majd a 100 millió dollárt. Egyelőre csak azt tudják, hogy a pénzből új versenyeket akarnak rendezni, több játékost, és több csapatot akarnak majd foglalkoztatni, és népszerűsíteni fogják az eSportot Oroszországban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)