Hirdetés

ESRB: okosítjuk a szülőket

|

Az ESRB (Entertainment Software Ratings Board) egy nagyobb akció keretén belül igyekszik jobban felvilágosítani a szülőket.

Hirdetés

Az ESRB a videójátékok korhatár besorolásáért felelős, ez a szervezet dönt arról, hogy melyik játék milyen célközönségnek adható el. A PTA (Parent Teacher Association) szervezettel karöltve egy nagyszabású felvilágosító kampányt indítottak, aminek a keretén belül igyekeznek bemutatni, hogy melyik megjelölés mit takar a dobozon, így elkerülhetik a szülők az erőszakosabb játékokat és biztonsággal vásárolhatják majd meg a gyerekeiknek a termékeket. Az akcióba 26000 PTA csoportot vontak be és közel 1.3 millió brosúrát osztanak szét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)