Hirdetés

[Vége] Late Night Live Aréna: ide tessék kérdezni

|

"Tudják maguk, hogy hívnak engem? A derrrrmesztő rémület!" Ez talán nem lesz ma este, de a szokásos kis élő adásunk igen, úgyhogy popcorn, üdítő, somlói legyen kéznél.

Hirdetés

Az éjjeliőrök hármasa ismét kamera elé ül (és talán egy extra HP is velük tart, ez még kérdéses), hogy megválaszoljon néhány érdekes kérdést azok közül, melyeket az olvasók tesznek fel. Amire azonban ma fel lehet készülni, hogy kicsit többet fognak időzni egy-egy témánál, ezért mindenki jól gondolja át, hogy mit kérdez, mert elképzelhető, hogy nem mindenkire lesz idő a 3 órás műsorban. Ettől függetlenül tessék csak érdeklődni, aztán majd elválik, hogy meddig jutnak a srácok. Szóval ne feledjétek, este kilenckor Late Night Live Aréna! Folytatódik a délutáni nyereményjáték is, még várnak titeket Ghost Recon: Future Soldier multis béta kódok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)