Hirdetés

'Estét...

|

Szép jó estét mindenkinek! Gondolom már mindenki azt hitte, hogy ma már nem lesz hírezés. Hogy miért nem volt eddig? Ennek 2 oka van: 1. Nem volt semmi hír, és még most is épphogy akad valami. 2. Meghalt az oprendszerem, és egész nap azt csesztettem. Végül is formattálás lett belőle. Sebaj, nemsoká érkezik az a kevéske újdonság ami van. Ma vicc helyett egy épp aktuális imádsággal örvendeztetlek meg titeket.

Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy, szenteltessék meg a te Windowsod, jöjjön el a te frissítésed, legyen meg a javítókészleted, miképpen a Windowson, azonképpen az Officeban is. Mindennapi MSNünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg a mi kalózmásolatainkat, miképpen mi is megbocsátunk a Matávnak. És ne vígy minket az IBMhez, de szabadíts meg az OS/2-től, mert tiéd a Dos, a Windows 98, és az NT, Mindörökkön örökké, Enter.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)