Hirdetés

Esti aranyozott hármas

|

Nos hölgyeim és uraim a 2K Games és a FIRAXIS Games bejelntette, hogy a Sid Meier's Civilization IV immáron arany lemezre került és a tervek szerint október 25-én már a boltok polcain találhatjuk. Emellett az NCSoft üdvöskéje a City of Villains is arany lemezre került, mely szintén a hónap végén lesz elérhető. Ezzel kapcsolatban még fontos, hogy azok, akik az előrendelhető verziót kaparintják meg és regisztrálják azt, ezzel kapnak két nap ingyen játékidőt kapnak ajándékba. Végül de nem utolsó sorban pedig a BattleBorne Entertainment és South Peak Interactive Combat Elite: WWII Paratroopers című TPS játékáról derült ki az aranylemezre kerülése, melyben a következő hónaptól kezdve élhetjük át újra a II. világháború legfontosabb pillanatait.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)