Hirdetés

Esti website dömping

|

Bizony van némi nézegetni való így az estére. Többek között beindult az oldala a DICE katonai FPS-ének a Battlefield 2 booster pakjának a Battlefield 2: Armored Furynek. Emellett a Techland és a Ubisoft között sikeresen megkötetett üzletnek köszönhetően, miszerint a Ubisoft adja majd ki a Call Of Juarez című alkotást, most ennek a játéknak is megtekinthetitek adatlapját. Végül de nem utolsó sorban pedig a Buka indított be néhány adatlapot készülő játékaihoz, így megnézhetitek az Aggression: Europe 1914 oldalát, a Hard Truck Apocalypse: Rise of Clans oldalát, a Pacific Storm: Allies oldalát, a The Stalin Subway: Red Veil oldalát, s végül a DUSK-12 oldalát.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)