Hirdetés

Eszelős küzdelmeket hozott, és számos karakter otthagyta a fogát a pénzdíjas World of Warcraft Hardcore versenyen

|

A WoW Hardcore harcaiban mindenki az életével játszik, de amikor 50 000 dollár a tét, akkor senki sem tétovázik.

Hirdetés

Halloween estéjén több tucat hulla szegélyezte Azeroth földjét. Az OTK Network meghirdetett egy World of Warcraft Hardcore PVP versenyt, ahol mindenkinek az élete forgott kockán. A játéknak ezen verziójában a halál végleges, így a kiesés az adott karakter végét is jelentette.

A résztvevőknek október elejétől volt lehetőségük felszintezni, és felszerelni egy-egy karaktert, amivel aztán meg kellett jelenniük a Mak'gora párbaj helyszínén. A túlélő mehetett a következő harcba, és ez így ment tovább, egészen addig, amíg csak egyvalaki maradt állva a 64 gladiátorból.

Hirdetés

A tét 50 000 dollár (~ 18 000 000 Ft) és egy egyedi díszítésű Starforge PC volt. Nyilván, amikor ekkora pénzekkel dobálóznak a rendezők, akkor tömegekben sorakoznak fel a versenyzők. Ettől függetlenül Snutz mindenkit bedarált. A Warlock játékos az utolsó meccsében Ziqoval, egy Mage-dzsel került egy arénába. Ziqónak ugyan volt pár ügyes megmozdulása, de a négyperces összecsapás a Warlock győzelmével zárult.

Snutz vihette haza az első díjat, míg az 100 000 dolláros nyereményalap másik felét az OTK kiosztotta az adott kaszt legjobb játékosai között.

Egyébként nem létezik World of Warcraft Hardcore esemény pár szerencsétlen halál nélkül. Az egyik győztes véletlenül belehalt a Goblin Rocket Bootsának felrobbanásába, míg egy másik, goblinok okozta incidensben egy felügyelő karakter vesztette életét. A tanulság: továbbra sem érdemes fura kütyüket venni simlis csempészektől.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)