Hirdetés

Ettől a funkciótól lesz csak igazán jó a Cyberpunk 2077

|

Az utóbbi években a játékosok mániája lett, hogy állatokat simogassanak, és persze a Cyberpunk 2077 készítői sem akarják őket megfosztani az élménytől.

Hirdetés

Vajon mennyi extra munkát igényelhet, hogy elkészítsék azt a pár másodperces animációt, ami ahhoz kell, hogy a játékosok állatokat simogathassanak a játékokban? Akármennyi időbe és energiába is telik, úgy látszik, megéri: a The Last of Us Part II-ban például kutyákkal lehet barátkozni, a Ghost of Tsushimában meg rókákat lehet megdícsérni, amiért elvezettek minket ilyen-olyan cuccokhoz.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077-ben is lesznek majd állatok, legalábbis macskák mindenképp. Az amerikai IGN előzeteséből kiderült, hogy a nyugati újságíróknak kiküldött négyórás próbaverzióban az író megsimogatott egy cicát, de azt is megjegyezte, kutyákkal nem találkozott. Ez persze önmagában még nem jelenti, hogy nincsenek is, de reméljük, nem lesz lázadás, ha a CDPR csak a macskapártiakra gondolt.

Ti is indokolatlanul sok időt szoktatok eltölteni virtuális kedvencek boldoggá tételével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)