Hirdetés

Ettől a robbanástól még PS5-ön is összeomlik a Cyberpunk 2077

|

Azért arra nincs sok esély, hogy ez egy átlagos játékmenet közben előforduljon a Cyberpunk 2077-ben.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 megjelenése finoman szólva sem úgy sikerült, ahogyan azt a kiadó és a sok-sok előrendelő játékos szerette volna. A játékkal kapcsolatos hangzatos ígéretek jó részéről kiderült, hogy egyáltalán nem igazak, sőt, ami bekerült a Cyberpunkba, az is sokszor rosszul működik.

Persze azóta a CD Projekt Red gőzerővel dolgozik a javításokon, legutóbb például egy biztonsági frissítés érkezett, amely az ismeretlen helyről letöltött modokat teszi egy kicsit biztonságosabbá. Ezen felül a teljesítmény is folyamatosan javul, sőt, az ígéretek szerint a megjelenésre kikerült dolgokból is idővel néhány visszatérhet a játékba.

Hirdetés

Vannak azonban olyan felfedezetlen események, melyek természetüknél fogva nem sűrűn fordulnak elő a Cyberpunk 2077-ben. Ilyen például, ha egy játékos egy halom autót parkol egymás mellé, majd alaposan alájuk pörköl.

Blowing up every vehicle (crashes the game) from r/cyberpunkgame

Ahogy az a videóban is jól látszik, a robbanás már egy korai szakaszában megfagy a játék, a hud pedig csúnyán eltorzul. Ez után már nem sok kellett a PS5-nek, hogy beadja a derekát és lekapcsolja a játékot.

Ugyan az nem derült ki, hogy más platformokon hogyan reagálna a Cyberpunk 2077 hasonló robbanásra, talán jobb is ezt nem kipróbálni, nehogy a végén a konzolunk bánja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)